Cum arată o ținută perfectă pentru o nuntă la mare

Cum arată o ținută perfectă pentru o nuntă la mare

Nunta este un eveniment important în viața fiecărui cuplu, iar alegerea locului potrivit pentru o astfel de petrece poate transforma ziua nunții într-un moment cu totul și cu totul memorabil. În momentul în care afli că ești invitată la o nuntă, începi să te gândești cum te vei îmbrăca, cum te vei coafa, la cine îți vei face make-up-ul, iar pregătirile încep în toi. Ei bine, atunci când vorbim despre o nuntă la mare, lucrurile se schimbă puțin. Începi să te gândești ce stil să adopți, ce outfit să-ți alegi și cum să te aranjezi conform tematicii. 

Iată cum îți poți crea o ținută perfectă pentru un astfel de eveniment cu ajutorul câtorva sfaturi

Alege țesătura, stilul și culoarea potrivită

Înainte de orice nuntă este important și de dorit să te interesezi care este stilul pe care mirii îl vor la nunta lor: elegant, clasic, vintage? Acest aspect este esențial pentru a-ți putea pregăti ținuta. Dacă stilul evenimentului este unul ușor clasic și lejer, culorile fiind în nuanțe de bej, ar fi puțin nepotrivit ca să optezi pentru o rochie cu paiete roz. 

Următorul pas ar fi să alegi țesătura rochiei/costumului tău. Atunci când zici mare, parcă automat te gândești la haine vaporoase, lejere din material subțire, nu-i așa? Cu atât mai mult, dacă evenimentul este unul pe plajă, optează pentru țesături subțiri, care să nu te incomodeze și cu care rezonezi ușor. Este important să te simți bine în ținuta ta, pentru a te putea bucura din plin de o astfel de nuntă care este cu totul și cu totul specială. Poți opta pentru o rochie vaporoasă lungă cu bretele sau poate chiar pentru un costum elegant, potrivit tematicii.

Alege încălțămintea potrivită

Având în vedere că nunta va fi pe nisip, pantofii cu toc subțire nu sunt tocmai recomandați, deoarece s-ar putea să-ți petreci majoritatea timpului curățând încălțămintea. În același timp, deplasarea va fi îngreunată, lucru pe care sigur nu ți-l dorești de la un astfel de eveniment. În schimb, pentru o nuntă la mare, se recomandă o pereche de sandale joase, balerini sau pentru o pereche de teniși de piele pentru damă precum găsești pe modlet.ro – cu siguranță vor aduce un aer fresh ținutei tale. Bineînțeles, întâi alege-ți rochia potrivită, iar în funcție de aceasta optează pentru încălțămintea adecvată. Cu siguranță, vei străluci! 

Alege accesoriile care vor da un boost ținutei tale

Nu e o noutate faptul că accesorizarea unei ținute, poate aduce o notă de eleganță ținutei tale. Așadar, pentru o nuntă la mare, accesoriile pot fi diverse și multiple, completându-ți ținuta într-un mod aparte. Poți opta pentru o pălărie chic împreună cu o pereche de ochelari de soare negri și eleganți, dacă ținuta ta este una lejeră. Totodată, ca bijuterii poți purta o pereche de cercei subtili, împreună cu un colier cu perle sau elemente marine.

Dacă coafura ta este una lejeră, de tip păr prins în coadă și ușor tapat sau chiar bucle lejere care sunt  prinse subtil la spate, liniștită te poți gândi la un accesoriu de păr, cum ar fi o eșarfă din material subțire atașată la spate. Nu te accesoriza prea tare și nici nu-ți duce ținuta în cea zonă de “prea mult”. 
În concluzie, este important să te interesezi de tematica nunții și de stilul abordat pentru a-ți ușura tot procesul de alegere a ținutei. Ținând cont de toate aceste sfaturi și idei, cu siguranță acest eveniment va rămâne mult timp în mintea și inima ta. Alege să te bucuri de această zi și poartă-ți outfitul cu încredere și entuziasm.

Sursă foto: pexels.com