Ce este un masaj Balinez și care sunt beneficiile acestuia?

Estimated read time 2 min read

Masajul balinez efectuat într-un salon de masaj din București presupune o adevărată terapie, caracterizat printr-o tehnică completă de îngrijire a întregului corp. Începând de la extremități, de la picioare până la scalp. Pentru realizarea unui masaj balinez este necesară și pregătirea încăperii în salonul de masaj, prin crearea unei atmosfere liniștite și relaxante. Cu grijă sunt folosite uleiurile esențiale, care sunt alese individual de fiecare terapeut în parte. Pentru un masaj balinez adesea se folosesc amestecuri de uleiuri precum: lemnul de santal, turmenicul și feniculul. 

Tehnica acestui masaj balinez este reprezentată de mișcări netede și relaxante, dar și de mișcări mai profunde și accentuate în unele zone ale corpului, la nivelul anumitor mușchi, pe care îi simt terapeuții calificați din salonul de masaj din București – Baliss Spa. Întotdeauna masajul se începe de la picioare și cu mișcări fluide se trece treptat la coapse și spate, iar spre final se masează atent scalpul pentru a obține o relaxare profundă.

Pe parcursul întregii proceduri de masaj balinez, părțile corpului care încă nu au fost masate sau cele care deja au fost masate sunt acoperite cu prosoape pentru a păstra temperatura corpului normală cât mai mult timp posibil, astfel stresul este ușor eliminat din corp, iar crampele și contracțiile musculare nu o să vă mai deranjeze.

Care sunt beneficiile unui masaj balinez?

  • Rapid îndepărtează stresul și crește perioada de relaxare
  • Stimulează fluxul de sânge fapt ce vă ajută să vă simțiți mai vioi și energic
  • Îndepărtează durerile musculare
  • Contribuie la detoxifierea organismului
  • Hidratează și înmoaie pielea lăsând-o catifelată și netedă

Punctele principale benefice ale acestui masaj balinez efectuat într-un salon de masaj în București sunt relaxare profundă atât fizică cât și mentală, resimțirea imediată a unei mobilități la nivelul articulațiilor, sentimentul de bunăstare și echilibrul între minte și corp.