Dezinsectia profesionala pentru hoteluri si restaurante: o necesitate in industria ospitalitatii

Estimated read time 10 min read

Compania DDD®– Pioniera Dezinsectiei Certificate CEPA din Romania

Compania DDD® este prima firma din Romania acreditata CEPA Certified, ceea ce inseamna ca toti operatorii nostri sunt instruiti conform ultimelor cerinte ale Uniunii Europene respectand cerintele drastice ale singurului standard european de combatere a daunatorilor ISO EN 16.636. Prestam servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la standardele UE, recunoscute oriunde in Europa, de tehncienii nostri instruiti periodic. Nu avem francize, prestam serviciile doar cu personalul propriu angajat, pentru a avea control deplin asupra calitatii serviciilor noastre.

Este important sa apelati la o firma DDD care are experienta in domeniul ospitalitatii, deoarece aceasta intelege nevoile specifice ale acestui sector si va utiliza metode adecvate pentru a preveni impactul asupra activitatii hotelului sau restaurantului. De asemenea, firma trebuie sa fie autorizata si sa detina licente si certificate necesare pentru a furniza servicii de dezinsectie profesionale.

In industria ospitalitatii, igiena si curatenia sunt esentiale. Pentru a preveni si a combate infestarea cu insecte, este important sa apelati la servicii profesionale de dezinsectie. Acestea sunt necesare pentru a mentine igiena si curatenia in hoteluri si restaurante si pentru a respecta normele legale impuse de autoritatile de reglementare.

Insectele precum gandacii de bucatarie, furnicile, puricii si tantarii sunt doar cateva dintre speciile care pot fi intalnite in astfel de locatii. Hotelurile si restaurantele sunt locatii ideale pentru dezvoltarea si raspandirea insectelor, deoarece acestea ofera hrana, apa si adapost adecvat. Dezinsectia profesionala este o metoda eficienta si necesara de a preveni si de a combate infestarea cu insecte.

Pentru a avea o dezinsectie profesionala completa si eficienta, este necesar ca aceasta sa fie realizata de catre o firma specializata si instruita conform standardelor UE si cerintelor drastice ale singurului standard european de combatere a daunatorilor ISO EN 16.636. Compania DDD® este lider in domeniu, oferind servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la standardele UE. Avem puncte proprii de lucru in Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta, Targu Jiu si Panciu si prestam serviciile doar cu personalul propriu angajat, pentru a avea control deplin asupra calitatii serviciilor noastre.

In concluzie, serviciul de dezinsectie profesionala este esentiala pentru hoteluri si restaurante, fiind necesara atat pentru a mentine igiena si curatenia, cat si pentru a respecta normele legale si pentru a mentine reputatia si succesul afacerii.

In industria ospitalitatii, igiena si curatenia sunt esentiale. Atat hotelurile, cat si restaurantele trebuie sa respecte standarde stricte de curatenie si dezinfectie pentru a proteja sanatatea clientilor si a angajatilor si pentru a mentine reputatia si succesul afacerii. Un aspect important al igienei este controlul daunatorilor, iar dezinsectia profesionala este o metoda eficienta si necesara de a preveni si de a combate infestarea cu insecte.

Insectele pot fi gasite in orice locatie, indiferent de cat de curata sau de bine intretinuta este aceasta. Ele pot fi aduse de la exterior prin intermediul ambalajelor sau prin intermediul hainelor sau bagajelor clientilor. De asemenea, acestea pot aparea in spatiile de depozitare sau in bucatarie si se pot raspandi rapid in toata locatia, cauzand probleme de sanatate si imagine negative.

Hotelurile si restaurantele sunt locatii ideale pentru dezvoltarea si raspandirea insectelor, deoarece acestea ofera hrana, apa si adapost adecvat. Insectele precum gandacii de bucatarie, furnicile, puricii si tantarii sunt doar cateva dintre speciile care pot fi intalnite in astfel de locatii.

Pentru a preveni si a combate infestarea cu insecte, este important sa apelati la servicii profesionale de dezinsectie. Firma de dezinsectie va oferi o evaluare a situatiei, va identifica sursele de infestare si va utiliza metode sigure si eficiente pentru a elimina insectele. Aceste metode pot include aplicarea de insecticide in zonele afectate, igienizarea spatiilor si sigilarea fisurilor si crapaturilor care pot fi surse de infestare.

Serviciile de dezinsectie sunt esentiale pentru orice afacere, indiferent de marimea sau sectorul de activitate. Aici sunt 9 motive importante pentru care aceste servicii ar trebui sa fie o prioritate pentru orice antreprenor din Romania:

  1. Prevenirea raspandirii bolilor: Insectele pot fi purtatori de bacterii si virusuri care pot provoca boli si afecta sanatatea angajatilor si a clientilor. De aceea, prevenirea aparitiei lor este esentiala pentru a proteja sanatatea tuturor.
  2. Eliminarea riscului de incendiu: Insectele pot cauza incendii prin rosiile cablurile electrice sau prin construirea cuiburilor in zonele cu pericol de incendiu. Prin prevenirea si combaterea aparitiei lor, se poate reduce riscul de a izbucni un incendiu.
  3. Protejarea reputatiei afacerii: Prezenta insectelor poate sugera clientilor si partenerilor de afaceri ca firma respectiva nu acorda atentie igienei si sanatatii. Prin urmare, eliminarea acestora prin servicii profesionale de dezinsectie poate ajuta la protejarea reputatiei si credibilitatii afacerii.
  4. Respectarea normelor de igiena si siguranta alimentara: Pentru afacerile care lucreaza cu alimente, prezenta insectelor poate fi inacceptabila si poate duce la incalcarea normelor de igiena si siguranta alimentara. Prin urmare, serviciile de dezinsectie sunt necesare pentru a se conforma cu aceste standarde.
  5. Reducerea pierderilor financiare: Daca insectele distrug stocurile de alimente sau alte materiale, sau daca provoaca daune la echipamente sau proprietati, se poate ajunge la pierderi financiare semnificative. Prin prevenirea si combaterea aparitiei lor, se poate evita astfel de situatii neplacute.
  6. Protejarea mediului inconjurator: Unele insecticide pot fi toxice si pot afecta mediul inconjurator. De aceea, serviciile de dezinsectie profesionale utilizeaza tehnici si produse sigure pentru a minimiza impactul asupra mediului.
  7. Respectarea normelor si reglementarilor: In multe cazuri, exista norme si reglementari care obliga afacerile sa efectueze servicii periodice de dezinsectie. Prin urmare, respectarea acestor norme poate ajuta la evitarea amenzilor si altor sanctiuni.
  8. Protectia animalelor de companie si a altor vietuitoare: Insectele pot fi daunatoare nu doar pentru oameni, ci si pentru animalele de companie si alte vietuitoare. Prin prevenirea si combaterea aparitiei lor, se poate proteja si sanatatea acestor vietuitoare.
  9. Asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati: Prezenta insectelor poate fi daunatoare pentru sanatatea angajatilor si poate duce la concedieri medicale.

Este important sa apelati la o firma DDD care are experienta in domeniul ospitalitatii, deoarece aceasta intelege nevoile specifice ale acestui sector si va utiliza metode adecvate pentru a preveni impactul asupra activitatii hotelului sau restaurantului. De asemenea, firma trebuie sa fie autorizata si sa detina licente si certificate necesare pentru a furniza servicii de dezinsectie profesionale.

Dezinsectia profesionala nu este doar o necesitate pentru a mentine igiena si curatenia in hoteluri si restaurante, ci si pentru a respecta normele legale. Autoritatile de reglementare impun reglementari stricte in ceea ce priveste controlul daunatorilor in aceste locatii si nerespectarea acestora poate duce la amenzi si la suspendarea activitatii.

Pe langa aceste consideratii legale si de igiena, dezinsectia profesionala poate ajuta la mentinerea reputatiei si a succesului afacerii. O locatie infestata cu insecte poate duce la scaderea numarului de clienti si la pierderea increderii acestora.

Pentru a avea o dezinsectie profesionala completa si eficienta, este necesar ca aceasta sa fie realizata de catre o firma specializata in dezinsectie si deratizare. Aceasta firma ar trebui sa aiba experienta in domeniu si sa ofere servicii de calitate pentru a asigura siguranta si sanatatea angajatilor si a clientilor. In plus, este important ca firma sa foloseasca produse si tehnologii sigure si eficiente pentru a elimina orice daunatori prezenti in spatiul respectiv.

Un alt aspect important al dezinsectiei profesionale pentru hoteluri si restaurante este programarea regulata a serviciilor. In astfel de spatii, este necesar sa se efectueze dezinsectii periodice pentru a preveni aparitia daunatorilor, astfel incat clientii sa se simta in siguranta si sa evite orice probleme de sanatate.

In plus, este important sa se acorde atentie si igienei si curateniei generale din aceste spatii, deoarece resturile de mancare si gunoiul pot atrage insecte si rozatoare. Pentru a evita aparitia daunatorilor, este necesar sa se curete si sa se igienizeze spatiile de depozitare a alimentelor, bucatariile, zonele de servit masa si de depozitare a deseurilor.

De asemenea, este important ca personalul sa fie instruit in legatura cu prevenirea si detectarea daunatorilor, precum si in legatura cu modul in care ar trebui sa fie gestionate situatiile in care acestia sunt detectati. Prin instruirea personalului in legatura cu astfel de probleme, se poate preveni aparitia daunatorilor, sau cel putin se poate reduce riscul de infestare.

O alta modalitate de a asigura o dezinsectie eficienta este de a face o analiza riguroasa a spatiilor si de a identifica sursele posibile de infestare. Aceasta poate include verificarea oricaror fisuri sau orificii in peretii sau podelele, verificarea starii instalatiilor sanitare si a sistemelor de ventilatie, precum si a altor zone de potențial risc, cum ar fi zonele de depozitare a alimentelor si gunoiul.

In plus, este important sa se faca o evaluare regulata a serviciilor de dezinsectie si deratizare furnizate de catre firma specializata in domeniu, pentru a se asigura ca acestea sunt eficiente si conform cu standardele necesare. In cazul in care exista probleme sau situatii neplacute, este important sa se comunice cu firma si sa se identifice modalitati de rezolvare a acestor probleme.

Dezinsectia profesionala pentru hoteluri si restaurante este esentiala pentru a asigura sanatatea si siguranta angajatilor si a clientilor. O firma specializata in dezinsectie si deratizare poate oferi servicii de calitate, folosind tehnologii si produse eficiente si sigure pentru eliminarea daunatorilor.

Daca sunteti proprietar sau manager al unui hotel sau restaurant, dezinsectia profesionala este esentiala pentru a proteja sanatatea clientilor si a angajatilor si pentru a mentine reputatia si succesul afacerii. Compania DDD®, liderul de piata in Romania, ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la standardele UE, recunoscute oriunde in Europa. De asemenea, toti operatorii nostri sunt instruiti conform ultimelor cerinte ale Uniunii Europene si respecta cerintele drastice ale singurului standard european de combatere a daunatorilor ISO EN 16.636.

Cu puncte proprii de lucru in Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta, Targu Jiu si Panciu, Compania DDD® prestam serviciile doar cu personalul propriu angajat, pentru a asigura controlul deplin asupra calitatii serviciilor noastre. Intelegem nevoile specifice ale sectorului ospitalitatii si utilizam metode adecvate pentru a preveni impactul asupra activitatii hotelului sau restaurantului dumneavoastra.

Nu neglijati importanta dezinsectiei profesionale! Insectele precum gandacii de bucatarie, furnicile, puricii si tantarii pot fi gasite in orice locatie, indiferent de cat de curata sau de bine intretinuta este aceasta. De asemenea, acestea pot aparea in spatiile de depozitare sau in bucatarie si se pot raspandi rapid in toata locatia, cauzand probleme de sanatate si imagine.

Contactati-ne acum pentru a discuta despre serviciile noastre si pentru a primi o oferta personalizata pentru afacerea dumneavoastra. Alegeti Compania DDD® pentru dezinsectia profesionala si pentru protectia afacerii dumneavoastra impotriva daunatorilor!

Compania DDD®  livreaza cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfectiedezinsectie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive. 

Dispecerat general comenzi: 021/9662

Sediul central din Bucuresti021.345.06.88, 021.345.08.22, 0763.662.662 office@companiaddd.ro

Compania DDD® Bucuresti – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa este: Aleea Taifunului, nr.17, Sector 3, Bucuresti, 032328

Sediul Cluj: 0766.472.274 cluj@companiaddd.ro

Compania DDD® Cluj – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Pajistei nr.49, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, 400638

Sediul Timisoara: 0738.946.773 timis@companiaddd.ro

Compania DDD® Timisoara – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Albastrelelor, nr.20, Timioara, Jud. Timis, 307200

Sediul Constanta: 0786.727.027 constanta@companiaddd.ro

Compania DDD® Constanta – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Calarasi, nr.63A, Constanta, Jud. Constanta, 900178