Dezbatere: Energia pe baza de hidrogen, o solutie pentru judetul Mures

Estimated read time 1 min read

[ad_1]

Producerea de energie pe bază de hidrogen este o posibilă soluție pentru tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon în județul Mureș.

Joi, 12 ianuarie, „Pur și Simplu Verde” și Consiliul Județean Mureș au organizat o dezbatere online despre rolul hidrogenului în tranziția energetică, un eveniment satelit al Pactului Climatic European.

 Scopul evenimentului este acela de a informa  publicul larg cu privire la noile surse de energie și la importanța implementării Tranziției Juste în România. La eveniment au participant: László Borbely, Consilier de Stat și Coordonatorul Departamentului de Dezvoltare Durabilă, Péter Ferenc, Președintele Consiliului Județean Mureș, Dr. Ioana Petrescu, Președintele Pur și Simplu Verde și Ambasador al Pactului Climatic în România, Oana Bâră, Coordonator al Programelor de Finanțare din cadrul Băncii Comerciale Române și Dr. Cristian Călin, reprezentant al companiei Eon.

Evenimentul este anunțat de Consiliul Județean Mureș.

Articolul Dezbatere: Energia pe baza de hidrogen, o solutie pentru judetul Mures apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link