Excedent bugetar la Primaria Sectorului 2! Ce se intampla cu banii?

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

Excedentul bugetar pe anul 2022, la Sectorul 2, ajunge la 138 de milioane de lei. Vorbim de un surplus de venituri faţă de cheltuieli.

 Edișii spun că banii rămaşi necheltuiţi de anul trecut vor fi folosiţi în 2023 pentru investiţii, în special pentru reabilitarea străzilor.

 În prezent, lucrăm la conceperea bugetului pe 2023, ce va fi pus în dezbatere publică și acolo veți regăsi sumele alocate investițiilor prioritare.

 „Faptul că avem mai mulţi bani pentru străzi inclusiv anul acesta este un lucru extraordinar de bun. Tot acest excedent bugetar va merge spre investiţii. E cumva natural să existe un excedent bugetar atunci când se lucrează pe investiţii pentru că în cazul investiţiilor e imposibil să se ştie până în ultimul moment care este suma cheltuită. Excedentul bugetar provine din faptul că au fost încasări mai mari din cotele de impozit”, a explicat Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

 Dintre toate primăriile din Capitală, Primăria Sectorului 2 înregistrează printre cele mai bune execuţii bugetare, potrivit celor mai recente date publice.

Trebuie știut că, în 2022 au fost modernizate 44 de străzi din Sectorul 2, un număr dublu faţă de anul precedent și intenționăm să menținem acest trend.

Articolul Excedent bugetar la Primaria Sectorului 2! Ce se intampla cu banii? apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link