Caras-Severin se dezvolta: investitii in valoare de peste 50 milioane lei pentru Resita si Ocna de Fier

[ad_1]

Municipiul Reșița și comuna Ocna de Fier (zone industriale de renume, oarecând) au obținut finanțări în valoare de peste 50 milioane lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru investiția din Municipiul Reșița în valoare de 43.000.000 lei – „Legătura rutieră între artera principală a Reșiței și parcul industrial și zona de regenerare urbană Mociur, în vederea extinderii transportului în comun – Faza 1+2”.

Totodată s-a semnat și contractul – „Modernizare alimentare cu apă localitatea Ocna de Fier, comuna Ocna de Fier, județul Caraș – Severin”, în valoare de 8.911.196 lei.

 Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la 279, în valoare totală de 2.846.803.439,87 de lei”,  a precizat Daniel Surdu, secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Articolul Caras-Severin se dezvolta: investitii in valoare de peste 50 milioane lei pentru Resita si Ocna de Fier apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link