Ce face un reputat artist in fruntea unui judet? EXECUTIE BUGETARA de 111% pentru Consiliul Judetean SALAJ

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

Consiliul Județean Sălaj a realizat, în 2022, investiții în valoare totală de 175 milioane de lei, reprezentând 111% din bugetul de dezvoltare propus inițial (157 milioane de lei).

 „Anul trecut, execuția bugetară a fost una foarte bună, iar în 2022, ne-am autodepășit. Dacă în alți ani, pe fondul nerealizării lucrărilor preconizate, bugetul inițial de dezvoltare era diminuat – în unele situații chiar și cu peste 70 milioane de lei, atât în 2021, cât și în 2022, am majorat și am depășit bugetul inițial. Acest lucru dovedește că, pentru noi, performanța este o constantă și că ne preocupă să onorăm așteptările celor care ne-au acordat votul de încredere. Trecutul este istorie, iar prezentul și viitorul înseamnă nevoile sălăjenilor și lucrul bine făcut. Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără implicarea întregii echipe din Consiliul Județean Sălaj și nici fără susținerea morală a locuitorilor Țării Silvaniei, care ne-au arătat răbdare și încredere”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj, cunoscut și apreciat artist, neostenit păstrător de tradiții.

 În 2022, investițiile derulate de administrația județeană au vizat domenii precum infrastructura rutieră, sănătatea, educația, cultura sau asistența socială.

Articolul Ce face un reputat artist in fruntea unui judet? EXECUTIE BUGETARA de 111% pentru Consiliul Judetean SALAJ apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link