Duminica, 27 noiembrie, REPETITIE GENERALA pentru ZIUA NATIONALA, in zona Arcului de Triumf

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

Peste câteva zile, sărbătorim Ziua Națională a României! Dacă sunteți nerăbdători, mâine îi puteți vedea pe militari la repetițiile generale din Piața Arcului de Triumf! 

LUAȚI ÎN SEAMĂ:  DUMINICĂ, 27 noiembrie, de la ora 09.00 are loc repetiția generală, în Piața Arcului de Triumf.

Joi, 1 decembrie (ora 11.00), sărbătorim împreună ziua tuturor românilor, prin Parada Militară din  București și Alba Iulia și ceremoniile organizate în alte garnizoane din țară.

Forțe și mijloace:

*1.500 de militari și specialişti din Sistemul Național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

* 120 de mijloace tehnice,

*40 de aeronave.

La Parada militară vor defila și aproximativ 150 de militari străini, în cadrul unor detașamente din  Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos, precum și militari reprezentând țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României și aproximativ 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

ATENȚIE:

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 27 noiembrie și 1 decembrie.

Articolul Duminica, 27 noiembrie, REPETITIE GENERALA pentru ZIUA NATIONALA, in zona Arcului de Triumf apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link