Foietaj cu sunca si ciuperci

Estimated read time 1 min read

Ingrediente:

300 g sunca
150 g ciuperci proaspete
100 g cascaval ras
2 oua
o lingurita de faina
un pachet de foitaj
ulei de masline
sare si piper dupa gust

Numar portii: 4

Mod de preparare:

  1. Taiati sunca in cubulete, pe care le rumeniti intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
  2. Dupa ce este gata, amestecati-o cu ouale batute, cascavalul ras si faina.
  3. Taiati ciupercile rondele si caliti-le in ulei de masline. Apoi adaugati-le peste compozitia de mai sus, amestecand totul cu grija.
  4. Intindeti aluatul si puneti-l pe hartie de copt, intr-o tava. Intindeti umplutura peste aluat si aranjati foitajul in forma dorita.
  5. Lasati tava in cuptorul incins la 180° C timp de 30 de minute.