Un adevarat regal al gimnasticii are loc zilele acestea la Bucuresti!

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

„Am participat cu bucurie la festivitatea de deschidere a campionatului de gimnastică, un sport care a adus faima României și care merită să renască.

În cei doi ani de activitate ca Primar General, am încercat să așez Bucureștiul pe harta competițiilor sportive naționale și internaționale prin susținerea organizării unor astfel de evenimente, din mai multe ramuri ale sportului.

Îi invit așadar pe toți iubitorii de sport să asiste la competițiile naționale și internaționale care se desfășoară la Sala Polivalentă, în perioada 30 septembrie – 9 octombrie.

ROMGYM Trophy, Campionatele naționale de gimnastică artistică feminină și masculină (30 septembrie – 2 octombrie), și Campionatul național de gimnastică aerobică (8-9 octombrie) sunt organizate de Federația Română de Gimnastică, în colaborare cu Primăria Municipiului București.

Pe lângă aceste concursuri se vor organiza ateliere de Mini Gym, cu selecție pentru cluburile din București, pentru copiii cu vârste cuprinse intre 4-7 ani și vor avea loc demonstrații de Parkour, Gimnastică pentru toți, Gimnastică acrobatică, Gimnastică estetică și vor fi organizate diverse ateliere. Spectatorii vor avea intrarea liberă”, a transmis vineri primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

IMPORTANT: Programul competițiilor poate fi consultat pe site-ul Federației Române de Gimnastică https://frgimnastica.com/  precum și pe site-ul www.pmb.ro

Articolul Un adevarat regal al gimnasticii are loc zilele acestea la Bucuresti! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link