Reuniune a Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Sud-Muntenia

Estimated read time 2 min read

[ad_1]

Miercuri, 21 septembrie 2021, Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, însoțit de echipa conducerii executive a Camerei prahovene, a participat, la Târgoviște, la o întâlnire cu conducerile Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia – Argeș, Călărași, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman și din Municipiul București, găzduită de CCIA Dâmbovița, la sediul său. La această întâlnire a participat și Președintele CCI a României, Mihai Daraban.

În cuvântul său rostit cu acest prilej, Aurelian Gogulescu a spus: „Avem de învățat unii de la alții, indiferent de mărimea organizației camerale sau de forța economică a judetului. Forța noastră, a fiecărei camere de comerț în parte, precum și a întregului sistem cameral românesc vine și din astfel de întâlniri”.

După discuțiile în plen, președinții Camerelor au avut întâlniri cu reprezentanții autorităților dâmbovițene, precum și cu presa locală, iar executivele au discutat aplicat pe activitățile specifice.
Acțiunea de la Târgoviște a reprezentat un util și foarte necesar schimb de experiență si bune practici intre camerele de comert din regiune. Astfel de întâlniri vor continua și în viitor.
,

Articolul Reuniune a Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Sud-Muntenia a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link