Afla mai multe

Carnaciori in sos de vin rosu

Ingrediente: 12 carnaciori800 g cartofi2 cepe rosii50 g unt250 ml de vin rosusare si piper dupa gust Ingrediente pentru sosul de mustar: 1 lingura de mustar iute2 cepe mici2 linguri de otet300 g smantana Numar de portii: 4 Mod de preparare: Tocati ceapa rosie marunt. Decojiti cartofii si taiati-i rondele. Puneti cartofii timp de 6 minute intr-o craticioara cu apa...

Foietaj cu sunca si ciuperci

Ingrediente: 300 g sunca150 g ciuperci proaspete100 g cascaval ras2 ouao lingurita de fainaun pachet de foitajulei de maslinesare si piper dupa gust Numar portii: 4 Mod de preparare: Taiati sunca in cubulete, pe care le rumeniti intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Dupa ce este gata, amestecati-o cu ouale batute, cascavalul ras si faina. Taiati ciupercile rondele si...

Tarta cu capsuni

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina125 g margarina70 g zahar2 galbenusuri50 ml apaun varf de cutit de sare Pentru umplutura: 2 oua250 g branzica dulce100 g zahar200 g smantana1 lingurita de esenta de vanilie500 g capsuni Numar de portii: 6 Mod de preparare pentru aluat: Intr-un bol, amestecati galbenusurile cu zaharul, apoi adaugati apa. Amestecati cu mainile faina cu margarina...

Tarta de mere

Ingrediente: 1 aluat foitaj3 mere mari100 g zahar pudra2 oua50 g unt1 lime1 lamaie Numar de portii: 6 Mod de preparare: Decojiti merele si dati-le prin razatoarea mare sau le taiati feliute subtiri, dupa preferinte. Stoarceti lime-ul si lamaia si adaugati zeama acestora peste mere. Adaugati ouale intregi, zaharul si untul topit si amestecati bine pentru a omogeniza compozitia. Etalati...